Berki Patrik vallomása: sokat bántottak



 Berki Patrik egy nagyszerű projectben vesz részt, melynek fő témája a bántalmazás. Valamilyen módon mindenkit bántanak csak nem mindegy, kit meddig. Patrik ebből a bántásból sikerei miatt sajnos sokat tapasztalt, pedig még nagyon fiatal. Mindezt egy aprónak tűnő, de annál nagyobb dolog miatt, amit magának tudhat ilyen fiatalon. Ez pedig nem más, mint a siker. Patrikot ugyanis rengeteget bántották a súlya, a tehetsége és a sikerei miatt. Így írt erről az egészről a Facebook oldalán:

"Életem során sokatt bántottak a testsúlyom miatt. Akkor még nagyon fájt, ma már nem, mert elfogadtam magam, és tudom kezelni ezeket a megjegyzéseket. Aztán később sokat bántottak a sikereim miatt is, amikor már nem csak fellépések voltak, hanem több oldalas cikkek, szerepek, videóklippek, és a filmem is megjelent a médiában, és a social mediában. Amikor már könnyen bárki utána tudott nézni az életemnek a googlenak, és más social media oldalaknak köszönhetően. Jöttek az előítéletek a közösségekben: biztos nagyképű, beképzelt, senkivel nem áll szóba, ő mindent jobban tud, azt hiszi magáról, hogy ő találta fel a spanyol viaszt.... Az előítéletekből vélemény alakult ki, és éreztem a távolságtartást, a hidegséget. Sok ember nem adott nekem esélyt, hogy megismerjen. De az az ember, aki megismerte az igazi énem, akkor jött rá, hogy mennyit is érek valójában és pozítívan csalódott ezekben az előítéletekben.
Ezt miért írtam le? Hogy tud nem vagy egyedül. ♡
Az előítéletekkel és rosszindulatú megjegyzésekkel való küzdelem sokszor megviselő lehet, de fontos, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat az ilyen helyzetekben is. A sikereid és tehetséged irigyelhető lehet mások számára, de ne feledd, hogy az igazi boldogság a belső elégedettségből és elfogadásból fakad. Az életednek a negatív vélemények miatt nem kell megváltoznia, hanem építkezhetsz az erősségeidre, és továbbra is hinni kell magadban."

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy ígéretes fiatal rendező, a hazai filmiparban

ÉVADKRITIKA - KI VAGY TE