Miért kapta meg minden válogatás nélkül Timothée Chalamet a Wonka főszerepét?

 
 Így van. Timothée Chalamet minden válogatás nélkül megkapta a főszerepet. De miért? 
 Számos más nagynevű színész lehetett volna esélyes Willy Wonka szerepére. Ám ezt a hihetetlenül híres főszerepet mégis a sármos Timothée Chalamet kapta. 
 
 Ám a fiatal színésznek még csak castingon sem kellett részt vennie, máris övé volt a főszerep. A Wonka egy "rendes" musical, amely "egy igazán szórakoztató tisztelgés az MGM musicalek aranykora előtt" - mondta King a projektről, akit leginkább a közkedvelt Paddington-filmek rendezőjeként ismerhetünk. Elmondása szerint a Wonka azonban sokkal másabb hangvételű lesz.
 
 Bár egy-két pletyka szerint a főszerep megkapásában nagy szerepe volt a rendezőnek, aki nagy tisztelője a fiatal színésznek. "Egyenes ajánlat volt, mert ő nagyszerű, és ő volt az egyetlen ember, aki úgy élt a fejemben, mint aki meg tudja ezt csinálni" - mondta King - "De mivel ő Timothée Chalamet, és az élete annyira abszurd, a középiskolai musical előadásai felkerültek a YouTube-ra, és több százezres nézettséggel bírnak. Szóval már tudtam, hogy nagyon jól tud énekelni és táncolni." 
 
A Wonka érkezése decemberben várható.  

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉVADKRITIKA - KI VAGY TE

Egy ígéretes fiatal rendező, a hazai filmiparban

Bemutatták a Dűne 2.-t, megvan, mikor jön Magyarországra